Omgeving

Aan de Golf van St. Tropez, ligt Ste Maxime aan de zuidkant en is beschut door het Massif des Maures. Ste Maxime is een bijzonder levendige badplaats, met een oude gezellige kern, met vele winkels, cafes, restaurants en leuke terrasjes. Er zijn vele zandstranden. De beste stranden vindt u bij La Nartelle richting Les Issambres, 5 minuten rijden van de villa. Zeker voor gezinnen met oudere kinderen is dit een ideaal vakantieoord.

Er zijn diverse golfbanen in de buurt, in Ste Maxime zelf, maar ook in het nabijgelegen Beauvallon.

Tips

Saint Tropez en Port Grimaud (klein Venetië genoemd) zijn beide met de boot te bereiken. Binnen 10 minuten bent u per boot in Saint Tropez. Bootdienst elke 20 minuten. Via Saint Tropez kunt u dan per boot naar Port Grimaud.

Markten – Sainte Maxime

• Woensdagmorgen – brocante
• Donderdag – Lokale boeren met hun producten
• Vrijdag – Algemene markt.

Referenties

S. uit Oude-Wetering
"Villa La Flaneuse, Panoramaview op zee, sfeervol, luxe, comfortabel, mooi, genieten!"
B. uit Best
"Het was een heerlijk thuiskomen in ‘onze’ villa. Alles was zoals in onze herinnering – en nog beter!! Wij koesteren jullie huis als ons eigen en hopen gauw weer terug te komen. Het was een genot hier te zijn."
F. uit Tilburg
"Ook dit jaar hebben we weer genoten van jullie villa, verleden jaar was het al perfect, nu nog beter. Het voelde als thuiskomen. Ook onze bezoekers waren iedere keer weer zeer onder de indruk. Dit prachtige huis is compleet en tot in de puntjes met heel veel smaak en liefde aangekleed."